Business Intelligence

[parallax-scroll id=”353″]

Wat is Business Intelligence?

Business Intelligence is het gebruik van data analyse om belangrijke informatie over uw organisatie te ontdekken. Elke dag slaan wij informatie op in verschillende locaties en over verschillende processen. Deze informatie is voor uw bedrijf een goudmijn omdat u hieruit informatie haalt over de prestatie van uw bedrijf en over de markt.


Voor wie is Business Intelligence

BI is voor elk bedrijf, groot of klein, voor elke branche, voor iedereen!


Wat kan u ermee doen?

Met behulp van BI kan u trends en patronen ontdekken en volgen, doelen bewaken en slimme en snelle beslissingen nemen. In het kort kan je met BI dus geld besparen of meer geld maken!

Denk maar aan voorbeelden zoals het nagaan of een bepaalde salesman zijn targets haalt. Of als een bepaald produkt verkocht wordt in een bepaald gebied. Of als het benzine verbruik deze maand hoger is dan de afgelopen 2 maanden. Je kunt het maar zo gek niet bedenken of je kan het bekijken en analyseren. En nog belangrijker,…eruit leren!


Power BI en Kernel IT voor u!

Een van de vele tools beschikbaar is Microsoft Power BI. Kernel IT gebruikt deze tool om uw data stromen op een voortreffelijke manier te presenteren. Op een grafische manier kunt u razendsnel complexe aanvragen doen en het systeem toont u de juiste context.

Power BI haalt data uit verschillende soorten bronnen en brengt ze tot leven in een coherent en interactief geheel. Een greep uit de grote hoeveelheid bronnen die er zijn:

Quickbooks online

  • Excel
  • SQL
  • Text
  • MySQL
  • CSV
  • OData
  • Dynamics CRM

Enkele voorbeelden van de visualisatie mogelijkheden van Power BI:

Nog niet overtuigd? Hier vindt u een live versie van de visualisatie:

(gebruik de pijltjestoetsen onder de applet om van pagina/dashboard te verwisselen)

 

Kernel IT helpt u met het analyseren van uw processen, adviseert u bij het inrichten/optimaliseren van uw data zodat we de processen feilloos kunnen modelleren in Power BI.