Licensing

Compliance betekent dat u altijd legale en “licensed” software gebruikt. Vaak is dit een proces zal u niet meteen compliant kunnen zijn. Wij denken met u mee hoe u het best op dat punt kan komen.

Het Microsoft licentie platform is best complex. Wij vinden het dan ook belangrijk dat precies weet hoe wij aan de licenties komen en waarvoor u precies betaalt.

Licenties kunnen worden aangekocht via een Microsoft Distributor. Als Microsoft partner kunnen wij bij zo een Distributor voor u de licenses aankopen. Wij onderhandelen over de prijs en zorgen ervoor dat de complexiteit en inspanning voor u wat minder worden. De distributor waarmee wij zaken doen is MC3.

Kleine bedrijven en individuele licenties

Indien je gewoon als persoon (student of professional) een Microsoft Licentie wil aankopen is dat mogelijk via onze Distributor. Dit kan voor alle Microsoft producten.

Als je als klein bedrijf 5 of meer licenties wil aankopen is het aangeraden om deze onder het Open License model te kopen. Dit komt goedkoper uit per licentie en er zijn meerdere manieren om uit te breiden.

Enterprise Contracten

Gaat het om grotere bedrijven (>250 PC’s) echter, dan worden dit speciale contracten de zogeheten Enterprise Contracten. Via Softmart, een van de grootste regionale “License Service Providers(LSP’s)”, kunnen wij u die leveren. Het voordeel om met ons als lokale partner zaken te doen is dat wij als single point of contact kunnen dienen voor zowel licenties als diensten. Verder kunnen wij razendsnel bij u zijn of contact met u opnemen als er zich problemen mochten voordoen. Bij Enterprise Contracten horen er vaak andere voordelen bij zoals Deployment Funding, Software Assurance, trainingsvouchers. Wij adviseren u zodat u optimaal gebruik kan maken van deze extra voordelen.

Als lokale partner zijn en voelen wij ons aan uw kant. Dat betekent dat wij elk stukje voordeel van het contract met Microsoft voor uw willen verzilveren.

Neem contact op voor meer informatie!