Training

Training en kennis zijn een belangrijk aspect van elke organisatie. Met name IT-kennis wordt heel snel oud vanwege de intensiteit en activiteit in dit veld. Het is belangrijk dat IT-ers altijd de laatste technologieën en technieken beheersen. Als trainingsinstituut is het belangrijk dat onze trainers niet alleen theoretische kennis hebben, maar ook praktische ervaring. Die combinatie helpt de cursist sneller op weg om opgedane kennis in zijn of haar eigen omgeving toe te passen.

Kernel IT is exclusief sales representative van Caribbean Tech Trendz in Trinidad. Via deze organisatie leveren wij een scala aan trainingen o.a. Microsoft, Cisco, VMWare, Security.

De Microsoft trainingen zijn allen gecertificeerd en worden aangevraagd via een officieel MOC (Microsoft official Courseware) nummer bij Microsoft. U krijgt altijd officiële boeken en toegang tot online lab materiaal voor de praktische insteek. De labs zijn ontworpen door dezelfde Microsoft technici die hebben meegewerkt aan de desbetreffende technologieën. De trainingen kunnen indien gewenst en er voldoende cursisten zijn op locatie worden verzorgd. Anders wordt die verzorgt via Microsoft Lync met een live trainer uit Trinidad.

Via onderstaande links verkrijgt u meer informatie over het cursusrooster en procedures van de training.

WhatToExp
ClassSched

Neem contact op voor meer informatie!