Wie zijn wij

Kernel IT Logo

Kernel Information Technology N.V. is een Surinaams IT bedrijf die met lokale capaciteit in combinatie met strategische partnerschappen met bedrijven uit het buitenland Suriname voorziet van kwaliteit top dienstverlening.

Wij leveren IT diensten op het gebied van cloud solutions en datamanagement en zijn o.a. gespecialiseerd in Microsoft Office 365, Sharepoint en Microsoft Power BI. Naast deze diensten hebben we gecertificeerde consultants en technici in ons team waardoor we in staat zijn om u te adviseren en assisteren uw computernetwerk en de diensten daaromheen. Voor een uitgebreid beeld van onze diensten kunt u browsen naar onze diensten.


Meet The Team

Harvey Harpal
General Manager
Harvey is afgestudeerd in Electrotechniek. IT is altijd een interesse geweest. Van het spelen in de Basic programmeer omgeving op een 386 machine op 11 jarige leeftijd is deze hobby uitgegroeid tot een passie waarbij hij zich bezig houdt met Microsoft virtualisatie/Networking en Windows server omgevingen.

Als medeoprichter en general manager van Kernel Information technology is hij belast met de day to day operations en het denken over de groeistrategie en richting van het bedrijf.
Suraj Mangal
IT Consultant
Suraj is afgestudeerd bij IMIT Suriname in de richting ICT.

Hij is gespecialiseerd in fysieke netwerk elementen en het opzetten en beheren van Office 365 Business Accounts. Bij Kernel IT is hij verantwoordelijk voor het uitzoeken van de nieuwe software pakketten en het optimaliseren en versimpelen van ons Office 365 onboarding process. Verder houdt is hij geïnteresseerd in Security en wil zich in de toekomst ook daarop focussen.
Facebook PageLinkedIn Page

De criteria waaraan al onze teamleden moeten voldoen zijn o.a. motivatie en liefde voor het vak. Wij vinden het belangrijk dat onze leden constant leren en dat ook fijn vinden. We halen enorme voldoening uit het succesvol en op tijd uitvoeren van een project en onze beloning zit eigenlijk al in de tevreden glimlach op het gelaat van onze klant.

Visie

Onze visie is dat IT-dienstverlening niet alleen het verlenen van diensten en verkopen/configureren van software omvat, maar dat het door de jaren heen veel breder is geworden. De manier waarop men naar informatie kijkt is sterk veranderd. Daardoor behoef je ook verandering te hebben in de manieren en systemen die die data opslaan en verwerken. Aan de ene kant wordt IT gedreven door de behoeften van de organisatie. Maar aan de andere kant is het de verantwoordelijkheid van IT-bedrijven en -afdelingen om bedrijven en directies in te lichten over de laatste technologische ontwikkelingen en hoe die de bedrijfsvoering nog meer kunnen ondersteunen. De factoren Business en IT beïnvloeden elkaar positief.

Missie

We streven ernaar om samen met onze klanten de uitdagingen aan te gaan en een factor te zijn in hun succes. Het meest succesvol bedrijf is degene die zich houdt aan afspraken en levert wat die beloofd heeft. Dit alles gekoppeld met zichzelf altijd ontwikkelen zodat zij betere dienstverlening kunnen garanderen voor hun klanten en precies leveren wat de markt nodig heeft. En dat willen wij worden!